2013. október 7., hétfő

END

Sziasztok. Tudom, a tegnapi rész amit ígértem, elmaradt, ne haragudjatok. Semmi értelme mentegetőzni, tudom, de amint teljesen elkészülök a résszel, hozom, ezt megígérhetem.
Na de most... olyan hírrel jöttem, ami nem fog mindenkinek tetszeni, mármint nem olyan nagy eget verő dolog, csak annyi lenne, hogy hamarosan  ,- úgy kb. 10 - 15 résszel később ,- befejezem a a Vakáció extrákkalt.
DE még mielőtt nagyon kétségbeesnének páran, szeretném kijelenteni hogy nem véglegesen mondok búcsút Annek és a többieknek, csak egy kis időre, hogy tudjak  a   többi történetre is koncentrálni. Hogy őszinte legyek, nagyon a  szívemhez nőtt, mind a történet, mind a karakterek, szóval nem lenne nagy titok ha elárulnám, ez a kedvenc sztorim.
Viszont komolyan mondom, nem kell aggódni emiatt, ezt vegyétek úgy, hogy egy hosszú kényszerszünet következik ebből a történetből.


Az alapok már megvannak a 2. évaddal kapcsolatban, mi több... de ezzel az az egy baj van, hogy nem tudom megfogalmazni, nincs már az a hatalmas ihlet sugallatom, mint pár évvel ezelőtt, de emiatt nem kell aggódnotok, össze szedem magam, csak a  mostani időszak az életemben... áh, inkább hagyjuk
Úgyhogy hamarosan lehet számítani az esetleges záró epizódra. Azért kíváncsi leszek a véleményekre, szerintem még magamat is megfogom lepni. :)
Csók, puszi:  Ann
              


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése