2012. október 30., kedd

Történetek és amit tudni kell róluk

 Vakáció extrákkal

A három fiatal lány élete legnagyobb utazására készül már évek óta, így végül sikerül eljutniuk a Maldív szigetekre kikapcsolódni. Kalandos útjuk végül egy fiatal orvostanhallgató és a hírhedt ikrek karjaiba vezetnek.
Tom, az idősebb iker rögtön új skalp után kap, de az igencsak bizalmatlan Ann nem enged neki korábbi csalódása miatt, ugyanis erősen kételkedik a férfiak minden egyes szavában, főleg az olyanokéban mint Tom... Greg, a fiatal rezidens eleinte barátként majd később szerelmeként tekint a lányra aki továbbra is a csalódások és az érzelmek ellen menekül.
Barátnői Rory és Samantha is próbálja saját magánéletét rendbe hozni,Rory az érzelmek nélküli pasizásba menekül a férfiak iránti bizalmatlansága és csalódásai miatt, míg Sam az igazi szerelmet próbálja megtalálni a fiatalabbik iker, Bill személyében.
És Ann..... végül kezd rájönni hogy képtelen dönteni egyik legjobb barátja Greg és Tom között aki mint kiderül nem olyan mint amilyennek mutatja magát.
De a végén vajon mindannyian a helyes útra térnek? És a súlyos szerelmi háromszög vajon befolyásolja e az eddig szőtt barátságokat?
Azt mondják a remény hal meg utoljára.... ebben én már nem hiszek.


A véletlen nem létezik

 

Nick és Lana gyerek korukban a legjobb barátok voltak. Mindent együtt csináltak, szinte együtt nőttek föl, nagyon szerették egymást de kizárólag csak barátként. A gimnázium után viszont elváltak útjaik.. Lana egyetemre ment, Nicknek pedig munkát kellett keresnie. Évek teltek el.....Lana férjhez ment egy kőgazdag látszólag rendes fickóhoz aki egyre sűrűbben bántalmazta a lányt mint testileg és lelkileg... Egyszer annyira megverte hogyha a huga nem talált volna rá talán bele is hal. Ekkor látta elsőnek volt régi legjobb barátját Nicket aki az életét mentette meg, a fiúból ugyanis mentős lett.
Innentől a dolgok egyre bonyolultabbak lettek.. Lana már nem volt tisztában azzal hogy mi igaz és mit képzel be magának, félt bevallani hogy furcsa érzések lesznek úrrá rajta mikor meglátja a a fiút.
Mindez megváltozik mikor a lány férje tudomást szerez arról hogy felesége egyre többet van el hazulról így nyomozni kezd és mikor rájön hogy Lana megakar szökni a fiúval, bosszút esküdik, és megfogadja hogy addig nem nyugszik míg mindkettőt le nem törli a föld felszínéről...

 Kicsit talán Rómeó és Júliás beütése van de kíváncsi lennék a véleményetekre. Elvégre itt a bizonyíték hogy barátságból is lehet szerelem méghozzá nem akármilyen... :D 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése