2013. augusztus 8., csütörtök

Ihlet hiány!

Sziasztok kedveseim! Hogy s mint vagytok? Nem rég jelentkeztem, egy kedvcsinálóval, és a vissza jelzéseket elnézve igen meglepődtetek, viszont annyit el kell árulnom, hogy erre  nem mostanában kerül sor, tehát nincs ok pánikra. Elmondhatom nektek, hogy a történet legvégén, drága főhősnőnk igenis helyesen fog dönteni, de ez nem volt kérdés..
Mindazonáltal, hiába van egy írónak ihlete, ha egyszerűen nem tudja szavakba foglalni. Na ez a helyzet nálam, sajnálatosan. A fejemben megvan a kerek történet, de nem tudom megfogalmazni, a múzsáim nem valami aktívak...
Szóval a válasz a kérdéseitekre.. nem tudom mikor tudom hozni a folytatást, nagyon igyekszem, és próbálom tartani a szavamat, még ha bele gebedek is..


Az olvasóim  - vagyis TI, - remélem továbbra is támogatni fogtok, minden reményem bennetek van. Azok, akik rendszeresen írnak kommenteket, vagy a csetben fejezik ki véleményüket,  nagyon nagy hálával tartozom, nem tudom elégszer megemlíteni.
Szeretném meg nevezni őket: Alicia, Diane, Gina, Aniko, Tamcsi, Annamária... és még sokan mások. Nagyon köszönöm hogy támogattok, imádlak titeket. Bennetek van minden reményem, és nagyon bízok abban, hogy hamarosan feltehetem  a folytatásokat.
Szóval köszönöm még egyszer.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése